La filosofia de l’estudi

Cada projecte és un repte i, alhora, un aprenentatge. Es tracta d’un procés creatiu que neix des del més profund respecte i atenció a les necessitats del client, amb la voluntat clara de construir il.lusions -per petites i modestes que semblin-, de fer dels somnis, ARQUITECTURA. I de l’arquitectura, una experiència vital que s’incorpora de forma delicada, sigilosa, i fluïda a la vida quotidina dels seus habitants o usuaris.

Aquest procés creatiu és exclusiu i singular en cada cas. Està carregat de complexitat: restriccions normatives del planejament urbanístic, topografies accidentades, inserció en una trama urbana tradicionalment ceretana, integració en el paisatge, diàleg respectuós amb l’entorn, encaix del programa funcional i el confort dels usuaris, vetllar per l’eficiència energètica i la biohabitabilitat, resolució de detalls constructius que acaben essent artenasia de la construcció … Totes aquestes “dificultats” són, per elles mateixes, les claus del propi projecte, les aliades del procés creatiu, el motor de desenvolupament del projecte arquitectònic i la seva posta en obra.

Entusiasta de la feina ben feta, combina la vessant més artística de la professió amb la vessant més tècnica de l’arquitectura amb un resultat d’obres destacades per la seva senzillesa i sobrietat, que cerquen l’equilibri òptim entre l’economia i la qualitat.

La filosofia de l'estudiadmin